Frankenthal DK TUV & TUA

Cadi & Vandal's kitten

Cadi Van Kedi von Alexis H kuld

NYT 2009 NYT 2009 NYT!
Cadi's kuld nr: III

IC Cadi Van Kedi von Alexis, TUV f 63
         &             

IC Adtrelo Vandal, TUV a 62

De parret sig den 6. februar og venter killinger i april måned 2009.

Det var ikke lige planen at de 2 skulle have killinger i år. Men både Cadi og Vandal er blevet et ældre ægtepar og de snød mig denne gang. Cadi tåler ikke p piller og normalt kan jeg se at hun går i løb et par dage før Vandal opdage dette.

Vi fik sygdom i katteriet både Giardia og kattesyge og vi skulle ikke regne med at killingerne ville være sunde og raske da Cadi var drægtig da vi fik smitten i vores katteri. Man kender ikke virkningen af medicinen for Giardiaen, så vi var forberedt at de evt. skulle aflives efter fødslen.

Vi havde regnet med de 63 dage og Cadi ville føde den 10. februar. Men hun valgte at føde natten til søndag og fødte ved 2 tiden om natten påske søndag. Hun fik en enkel killing som PT så sund og rask ud. Vi ventede på flere men der kom ikke flere.

Cadi passer hende selvom den er enebarn. Men der var lige en ting vi lige skulle vende os til, var at hun dækkede killingen til, når hun forlod fødekassen. Vi har rettet tæppet i kassen mange gange på en dag. Spurgte en anden opdrætter vi vidste også havde kun haft en enkelt killing. Hun fortalte at den jo var alene og havde ikke sine søskende at kunne holde sig varm ved og derfor dækker hun den til, når hun forlader kassen.


Under linket Hümeyra kan du læse om hende.

"Påske" også Hümeyra von Frankenthal DK den 25. maj 2009. "Se hvad jeg kan"?

Nyeste kommentarer

11.11 | 10:18

Ja vi har 2 dejlige drenge tilbage. Osman hvid en glad, legesyg, meget s...

11.11 | 08:26

Hej. Har I nogle til salg, eller har de alle fået nye hjem. Mvh Pernille

07.10 | 20:52

Hej Vicki! Har en blå og en hvid tyrkisk angora tilbage. Du er velkomme...

20.07 | 16:55

Hej så blev der født tyrkisk angora killinger d. 8 juni 2022 Salgs klar 2...