Frankenthal DK TUV & TUA

Cadis G kuld 20. april 2008

G kuld 12. april 2008

Cadi Van Kedi von Alexis G kuld  april 2008

Cadi's kuld II I


Cadi fik sit III kuld søndag den 20. april 2008. De er født imellem kl. 9 og 12

3 TUV n 62 hunner/female/weibliche.  Solgt/sold
1 TUV d  62 han/male/Kater. Solgt/sold
1 TUV f 62 hun/female/weibliche. Solgt/sold


Cadi klare sine 5 killinger rigtig flot og er rigtig stolt af dem. Hun er glad for at være på kammeret, da hun normalt har født i soveværelset, men dette er  allerede optaget af vores tyrkiske angora hunkat Autumn, som fik killinger den 12. april.
Vi er så heldige at dørene står sådan at "de damer" ikke kan se hinanden, da de ikke kan tåle syntes af hinanden og går efter at skade hianden, hvis de fik muligheden.
Mon ikke deres børn syntes, at det vil være sjovt at lege sammen. Der skal nok blive liv og glade dage når de 9 bliver lukket sammen. "Vaner mod angora."


Den 5. maj kigger de ud af fødekassen, så det kan ikke vare længe før de ikke kan nøjes med at kigge ud, men begynder at futte rundt og under søge den store verden.

Her til aften hilse farmand mis Vandal på konen og hans 5 børn. Dog skulle han ikke gå over dørtrinet, så vankede der. Balaban  sad også der så på sine små søstre og bror, men da han hvæste fik han "bøllebank" af sin mor. De andre gange hun har haft killinger tålte hun ikke andre katte i nærheden af dem, uden hun "tæskede" dem.

De får ikke lov til at gå udenfor kassen, så de må nøjes med at lege sammen indefor. Men Cadi kan snart ikke holde dem indefor. Vi tager her i ugens løb kravlegården fra Autumns killinger, da de alligevel er begyndt at kravle over.


I dag den 14. maj så jeg da jeg kom hjem at Cadi lå uden for kassen og alle de 5 lå sammen med hende og hyggede.

Her den 18. maj skulle jeg gøre hoved rent inde hos de små. Så de kom ind i stuen med deres mor i det store bur, da de kun luge er blevet 4 uger gamle. Da jeg blev færdig satte jeg dem ude i gangen ca. 1½ meter fra døren ind til deres kammer. Regnede med at Cadi ville tage dem ind, men nej da det gad hun da ikke. var det ikke også mig som havde sat dem ude i gangen? Så jeg måtte ned i "børnehøjde" og lokke dem derind. det tog sin tid, men fik da nogle gode billeder ud af det i ventetiden.

Her den 20 maj kan man godt se at de er blevet utrolige aktive og bruger en masse energi på at lege og futte rundt. Jeg har endnu ikke fået dem til at spise fast føde.

Den 21. maj havde jeg kogt kyllingebryst og prøvede om de ville spise det. Det gled ned med en koncter af knurre lyde. Den 23. maj prøvede jeg med skinke strimler og de gled også ned. Men tro mig om de vil spise vådfoder. Men man kan tydelig se på deres vægt at de er begyndt at spise selv ved siden af mors mælk.

Onsdag den 11. juni syntes vi at det var så hyggeligt inde i stuen, at vi blev der hele natten. Vi stod først op, da de skulle op og på arbejde ved 4.30 tiden. Vores mor græd og kaldte på os hele natten, men der var altså bare så hyggeligt i den store hule i kradsetræet. Så hun kunne bare kalde og kalde. Men det var dog godt, med en morgen tår efter morgenmaden.

Her den 24. juni var vi ved dyrlægen og skulle have vores I vac. samt chip, så vi kunne få vores pas. Så vi fik killingepakker med. Men mor har lavet en ny aftale med dyrlægen at vi skal derud igen den 22. juli og have II vac. og rabies.

Så skal vi til Ringsted lørdag den 16. august 2008 og udstilles. Så alle er velkommen til at hilse på os. Vi er stadig nogle der søger et dejlig og kærligt hjem, så kom og snak med os på udstillingen.


2. juli fik vi klippet kløer. Det var ikke spor sjovt, men nu hænger vi ikke fast alle vejne mere, dejligt.

Den 22. juli 2008 var de til deres II dyrlæge - kontrol og tjek. Her fik de så II vac., rabies, ormkur, sundhedsbog og så skulle der indskrives i deres stambog at navlebrok & kryptorchiattesten var ok. Dyrlægen var ved at få skrivekrampe, da vi også havde vores tyrkiske angora kulds med på 3.

Men nu er de klar til Ringsted den 16. august og I er velkommen til at komme og hilse på os og få en snak.

Fredag den 25. juli gik Cadi igen i løb. Havde ellers planlagt at nu skulle hun til at gå med Balaban & Vandalen. Men det må nu vent lidt endnu. Hun gider ikke sine killinger mere og de gider heller ikke hende. De kommer ikke mere og beder om at komme ind til hende. Hun er også begyndt at afvise dem. Det er dog senere end hun ellers plejer. Hun har været en helt anden mor denne gang.

Den 16. august i Ringsted fik jeg en kuld bedømmelse. Jeg tog Gökhan, Güzide og Güzin, de typemæssigt lå tæt op ad hinanden. Vi blev nr. 4 ud af 7 og det havde vi ikke forvendet. Så vi var godt tilfreds med den placering.

Cadi har nu kun en killing (voksen) tilbage og der skal nok komme en der syntes at Güniz er en dejlig lille trold. Hun gider ikke sine børn mere. Dog har hun været mor meget længer end ellers. Alderen?

Güniz fandt et hjem på Sjælland og har senere fået et kuld killinger et rigtigt flot kuld.

Gaya er desværre gået over regnbuen i juli måned 2013.

G kuld sommeren 2008

Nyeste kommentarer

11.11 | 10:18

Ja vi har 2 dejlige drenge tilbage. Osman hvid en glad, legesyg, meget s...

11.11 | 08:26

Hej. Har I nogle til salg, eller har de alle fået nye hjem. Mvh Pernille

07.10 | 20:52

Hej Vicki! Har en blå og en hvid tyrkisk angora tilbage. Du er velkomme...

20.07 | 16:55

Hej så blev der født tyrkisk angora killinger d. 8 juni 2022 Salgs klar 2...