Frankenthal DK TUV & TUA

Jeg anbefaler fotografer

Fotografer jeg har benyttet til mine katte

Katte fotografer

Jeg vil gerne anbefale disse 4 fotografer til at tage billed af din kat. Jeg har selv benyttet mig af disse 4. Selv om jeg er begyndt at tage billeder  af mine egne katte og anskaffet mig et Nikon D 70, samt en transpotal baggrund (Da det ikke fylder meget, når den er pakket væk). Bruger jeg stadig professionele fotografer, da de laver en langt bedre kvalitet end jeg selv kan.

Når man selv tager billeder "misser" man mange, da de holder øje med mig, selvom de sover. Rejser man sig for at tage et billed, kigger de på dig eller springer ned, da de forventer at man går i køkkenet og der falder måske noget spiseligt af. Om det så er mine 2 racer, der er meget livlige og aktive, ved jeg ikke. Derfor er det rart at andre tager blilleder af dem, da mine katte ikke er knyttet så meget til en fremmed.

Her er et af mine egne billeder.
Det var på det rigtige tidspunkt og en god portion held. Men stolt er man jo, ikk'?

Cahil von Frankenthal dk tyrkisk angora. Et rigtig pletskud. Men mangler lamper til at tage "sørgeranden"

Fotograf Kaj Andersen

Kaj Andersen

Lørdag den 8 marts 2003 fik vi fotograferet vores første kuld killinger. Vi ville gerne have et minde om dette kuld og vi vidste ikke at vi senere også begyndte at avle tyrkisk vaner.

Kaj Andersen har taget kattebilleder før og vi syntes at de var rigtige flotte. Hans billeder er også blevet benyttet på forsiden af Katte Magasinet. Dog ikke mine, da jeg ikke selv har indsendt. Vi ser stadig at JYRAK bruger billeder af et perser kuld i deres katalog. Det er endda taget længe før vores. Faktisk var det dette billed vi faldt for og ville selv prøve at fået taget Soyadi's Aibike's kuld.

Måske er det dyrt at få en professeionel til at tage dit drømme billed af din kat. Jeg vil bare sige at vi har fået pengene hjem igen, da billedet vækker opsigt på visitkort, hjemmesider, folder m.m.. Både Kaj Andersen og jeg får en god reklame.

Billedet har vundet priser. I Norge og i Las Vegas. Skrågade 4, 9400 Nørresundby, 98 19 00 55. I kan læse meget mere på
Kaj Andersen's hjemmeside.

IP Alisan, IC Ayfer, Abidin, IC Alcan og Atkan von Frankenthal dk. Den 8 marts 2003. Foto: Kaj Andersen.

Kjeld Krogh

Kjeld Krogh

Den næste kat vi fik taget et billed af var IC Cadi Van Kedi von Alexis på en hobbyudstilling i Kolling i 2003. Vi ville godt have taget et rigtig godt billed af hende. Det ville vi også bruge til reklame bl.a. på vores visitkort og kommende hjemmeside.

Kjeld Krog rejser rundt og tager billeder og nogle gange også i studiekredsklubberne rundt om i landet.

IC Cadi Van Kedi von Alxis, tyrkisk van, juni 2003. Foto: Kjeld Krogh.

Kongro Foto

Kongro Foto

I 2004 besluttede vi os for at få taget et billed af IC Pirlanta'dan Black Devil. Vi havde set at der kom en Norsk fotograf på udstillingen. Det at fotografer en sort kat er meget vanskeligt og jeg slap ikke for godt fra det her hjemme, så det skulle prøves med en "prof". Det var noget ganske andet. Men jeg lærte også nogle "tips og trick," som jeg kan bruge på min "hjemmefotografering".

I 2005 i Hjallerup blev det CH Tansdal Colourme Autumn's tur.

Her i Bogense 2006 ville vi forevige vores store hvide tyrkiske angora. Fra første januar 2007 har man ændret standarten for vores tyrkiske angora. GIP Soyadi's Brutalis Burdur er ud af den gamle linie og vil om nogle få år forsvinder de linier fra udstillingerne. Men så har vi da et godt minde i et godt billed af den oprindelige tyrkiske angora.

Roland syntes at den tyrkiske angora er meget livlig og nysgerrige og derfor ikke særlig nem at fotografere. Men vi fik da nogle gode billeder af dem. Se albummet neden under.

I kan finde på Kongro hjemmeside en udstillingskalender. En god ide er at bestille tid hos ham. Gerne hjemmefra, hvis du ca. ved, hvornår dig og katten har et ledig stund. Du skla regne med ca, 15 minutter pr. kat.

CH Tansdale Colourme Autumn, tyrkisk angora. Foto: Kongro Foto.

Tosafoto

Tosafoto

Jeg så på Kattegalleriet at Tosafoto søget kattemodeller og jeg tilbød de gerne måtte fotografer mine katte, med henblik til reklamøje til magasiner, dagblade, på Internettet m.m..

De var tirsdag den 7 november 2006 og de var her i 2 timer. De syntes også at mine to racer var lidt livlige og nysgerrige. Der blev taget rigtige mange billeder.

Jeg venter spændt på resultatet, da jeg modtager en cd med billederne af de katte de tog billeder af. Jeg vil sige mange tak for et godt samarbejde til Susanne & Torben Jepsen.

Jeg vil anbefale at man går ind og ser på Tosafoto's hjemmeside, da der er kommet et meget stort udvalg ud over billedere. Gå ind under Galleri. Katte. Her ses de første 15 billeder af mine katte. Klik på Art. Her har de sat Cadi Van Kedi von Alexis og Tansdale Colurme Autumn sammen i en flot opsætning. Se også den flotte Collager.Her er sat sort/hvid vaner Durukan & Devrim sammen.

Læs meget mere på
Tosafoto's hjemmeside

Julie.Walther 28.02.2011 18:10

jeg kan godt lide siden fordi at der er mangen søde og sjove billeder!!!det var min kommentar...vi ses håber der kommer flere sjove ting på jeres hjemme-side :-

Barbara 28.02.2011 23:50

Hej Julie!
Glæder mig du syntes om mine katte.
Når man har tyrkisk van & tyrkisk angora keder man sig bestemt ikke. Jeg elsker at tage foto af dem og længe leve digitalt kamera og linser der kan ”fange” dem på afstand.

Julie.Walther 28.02.2011 18:12

jeg hved det', det var en sej kommentar........vi ses

Nyeste kommentarer

11.11 | 10:18

Ja vi har 2 dejlige drenge tilbage. Osman hvid en glad, legesyg, meget s...

11.11 | 08:26

Hej. Har I nogle til salg, eller har de alle fået nye hjem. Mvh Pernille

07.10 | 20:52

Hej Vicki! Har en blå og en hvid tyrkisk angora tilbage. Du er velkomme...

20.07 | 16:55

Hej så blev der født tyrkisk angora killinger d. 8 juni 2022 Salgs klar 2...